Waarom het even wat stiller is…

Het is wat stiller rondom mijn blog…

Hier in huis is het rond Sinterklaas begonnen met alle virussen en griepen die je maar kon bedenken. En helaas moesten we er bijna allemaal aan geloven😢 Zelfs twee a drie keer dat we hem te pakken hadden… maar ondertussen ging alles gewoon door en hebben we ook de feestdagen wel lekker rustig kunnen vieren.

Daarnaast hou ik de ballen hier erg laag en dat betekent dat we het hier dus alles even op een lager pitje hebben😉 dat komt omdat we allebei gewoon fulltime werken ik ook nog met een leuke studie bezig ben, en we ook een leuk gezinsleven hebben😀

Dat alles maakt het soms best pittig kan ik je vertellen….

Als alles goed gaat mag ik me eind mei dan officieel Weddingplanner noemen💕🎉

En daar ben ik super trots op!

Zo dan weten jullie even hoe het hier er aan toe gaat💋

Een gedachte over “Waarom het even wat stiller is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s