Kerst 2018

Na de zomer komen zo langzamer hand de vragen welke kerstdag iedereen kan. En bij eigen familie en bij mijn schoonfamilie.

Nu heb ik verplicht rust moeten houden na de zomer ivm wat klachten. Dus hebben we onze kerstplanning heel wat bij moeten stellen, en nu achteraf kijk ik daar met een heel fijn en relaxed gevoel aan terug.

Zo begon onze kerstvakantie, want Martijn heeft lekker twee weken vakantie samen met de kids. En ik had nu ook vrij genomen. We begonnen samen met een dagje sauna. Eerst maar eens alle rumoerige tijden achter ons laten en een relaxte frisse start nemen. De volgende ochtend zaten we met ons gezin op weg richting den bosch… gezellig heel wat dagen logeren bij Martijn zijn ouders.

Met kerstmiddag/ avond kwamen zijn broer en zusje met aanhang en kinderen en zo was de familie compleet💞 en dan voel ik me toch ontzettend gezegend met al deze lieve mensen om ons heen.

Eerste kerstdag bezochten we de Sint janskerk in Den Bosch met elkaar. En genoten we van alles daaromheen. We sloten af met een warme chocomelk en slagroom😉

Tweede kerstdag trokken we er met ons eigen gezin er even lekker op uit. Lekker even klimmen en klauteren en een wandeling buiten in de natuur! Dat was fijn!!

We sloten deze week af met ons gezin in Arnhem samen met mijn ouders. We slenterden door de intratuin en wat outlet meubelzaken. En als afsluiter gingen we heerlijk uit eten bij de Italiaan. Wat hebben wij ontzettend genoten van deze heerlijke dagen met elkaar en onze familie.

Maar boven al de geboorte van Jezus! Want dat is wat kerst is. Vrede voor iedereen💞💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s