Kerstboom

Elk jaar komt de mooie neppe kerstboom van zolder en tuigen we hem samen met de kinderen op. Deze mooie kerstboom haalt elk jaar weer heel wat herinneringen op. Want er zit aan mijn kerstboom een hele speciale betekenis. En dat is voor mij goud waard!!

Ik weet het nog goed, ik woonde net op mezelf en samen met mijn opa en oma gingen we een dagje shoppen bij de Ikea en tuincentrums. We maakten er een geslaagde dag van inclusief een lunch en etentje. Want daar konden zij en ik wel van genieten, en de momenten met mijn opa en oma zijn mij heel kostbaar.

Die dag liepen we ook nog vlak voor sluitingstijd de Vroom en Dreesmann binnen.. en stuiten we al op de kerstafdeling. We liepen gezellig te kletsen en alle mooie bomen en kerstversiering te bewonderen en ik wel heel lang samen met mijn opa bij een boom bleef staan. Ik zei dat ik dit een perfecte maat kwa hoogte vond en een mooie volle boom was. Nog geen minuut later stonden we buiten met die mooie volle boom en kreeg ik hem Kado van mijn opa en oma. Omdat ik het verdiende zei hij! Ik was en ben er nog steeds super blij mee. Toen mijn opa op sterven lag, en ik hoogzwanger van onze jongste zijn ziekenhuis kamer binnen kwam, fluisterde ik in zijn oor dat de boom nog elk jaar zo mooi stond en dat ik er fijne en goede herinneringen aan had en nog ging maken.

Je snapt natuurlijk wel dat als de boom elk jaar(al 18 jaar) van zolder word gehaald, ik met liefde vertel over de aanschaf van mijn mooie boom, en dat hij nog zeker de komende 20 jaar nog met liefde word opgetuigd met heel veel lieve herinneringen aan mijn opa en omađź–¤

En oordeel nou zelf: deze boom is nog steeds fantastische🎄

Hebben jullie een echte nepperd of een echte? Ik ben benieuwd đź’‹

Een gedachte over “Kerstboom

  1. Prachtige herrinnering iets om goed te koesteren.
    Wij altijd een neppe gehad i.v.m. allergie nu voor het eerst in jaren kijken of het lukt met een echte. Bij mij zit er altijd een vogeltje als piek die van mijn oma is geweest en daar altijd in de kerstboom zat. Mocht hij ooit stuk gaan koop ik een prachtige libelle als piek. Fijne bijzondere kerstdagen voor jullie gewenst.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s