Sinterklaas…

Deze tijd van het jaar vind ik zelf persoonlijk ontzettend leuk!

Toen ik kleiner was niet hoor, ik ben zelf een week voor sinterklaas jarig en vond het nooit leuk dat ik altijd veel kadootjes achter elkaar kreeg. En mijn broers en zussen wel verspreid over het jaar. Nou kreeg ik vaak een jas of een mooie jurk kado maar dat vond ik natuurlijk minder leuk als een mooi speelgoed kado. Nu achteraf begrijp ik het wel, maar toen niet😉

Toen ik zelf (14 jaar geleden alweer) moeder werd en zei in mei werd geboren. En in december dat jaar haar eerste sinterklaas meemaakte, besefte zei zelf daar nog nix van. Maar ik was trots en straalde en vond het fantastische! Ik merkte dat ik het veel leuker vond als vroeger.

Onze kinderen vinden dit sinterklaasfeest zelf ook super leuk en zelfs nu ze niet meer geloven( onze jongste gelooft niet meer, maaaar op tv is toch wel de echte 😉) krijgen we dan oom geregeld de vraag: Mam, we blijven toch gewoon wel elk jaar sinterklaas vieren en we mogen onze schoen toch ook wel blijven zetten. Ook als Tom van de basisschool af is. Ja zeker mag dat! Want dan kunnen papa en mama ook dit leuke feest mee blijven vieren🎉

Vieren jullie nog steeds Sinterklaas als de kinderen niet meer geloven? Ik ben erg benieuwd 💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s