Boodschappen bestellen

Elke week komt er weer die leuke bezigheid… de boodschappen..

Zoals je eerder hebt gelezen doen wij een keer per week de boodschappen en combineeerde ik dat met de Aldi, markt en Albert Heijn.

Mijn man zei al vaak tegen mij dat ik eens moest uitzoeken of ik de boodschappen niet thuis kon laten bezorgen en of dat veel scheelde. Nu had ik er oppervlakkig een paar keer naar gekeken en dacht nou nee je bent veel duurder uit ook omdat je voor een minimale afname moet afnemen en je ook nog best veel bezorgkosten kwijt bent.

Laatst zat ik gezellig met een vriendin te kletsen en zei vertelde enthousiast dat ze nu een paar keer boodschappen had laten bezorgen door de appie en dat ze wel erg veel voordelen had: geen ochtend meer kwijt aan in en uitpakken, heen en weer rijden, en dingen meenemen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt ☺️

Toen dacht ik Wicha word eens wakker en ga dat nou toch ook eens uitzoeken en proberen en zo geschiedde: op woensdagavond avond maakte ik in de app mijn lijstje compleet en op twee dingen na hadden ze alles en ik vergeleek mijn boodschappen met wat ik normaal kwijt ben en het scheelde al ruim 20 euro 😀

Enthousiast vroeg ik aan mijn man of hij nog even wou meekijken en we maakten de bestelling compleet en we lieten het thuis bezorgen op een tijdstip dat we Allebij thuis waren om zo voor de eerste keer eens mee te maken hoe dit dus gaat.

Kregen keurig sochtends al de tijd door en een half uur van tevoren nog een sms’je, en op de tijd die afgesproken was kwam de chauffeur keurig voor rijden!

Ik ben tevreden en vrijdag komen ze weer voorrrijden met mijn boodschappen! Ik ben dus en minder geld kwijt en hoef zo niet meer te slenteren door de supermarkten. Alleen als ik echt wat vergeten ben 😉

Ik ben benieuwd of jij ook je boodschappen laat bezorgen💋

Een gedachte over “Boodschappen bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s