Blond Amsterdam

Toen ik uit huis ging en dus op mezelf ging wonen. Was ik op zoek naar servies. Al snel was ik helemaal verkocht aan Blond Amsterdam. Maar in die tijd had ik niet veel geld. Dus vroeg ik elke keer voor mijn verjaardag aan iedereen een mok, beker of iets anders van natuurlijk Blond Amsterdam😉

Naarmate ik ouder werd, kinderen kreeg….. ging mijn liefde voor blond Amsterdam ook niet weg. Maar ik wou perse het hele servies van “ff bijkletsen ” en zo ontstond dus dat ik nu mijn servies compleet heb! En er gaat hier en daar wel eens een kopje, bord, schaal stuk. Maar hé het servies moet wel gewoon gebruikt worden, anders is het toch best zonde. Duur servies wat alleen maar in de kast staat en er naar gekeken kan worden.

En zo kan ik dus ook elke keer weer eens wat nieuws shoppen 😀☺️

En natuurlijk als echte fan mocht ik afgelopen zomer koffie komen drinken in het echte Blond Amsterdam Café!

Wat was dat een feest! Samen met man en 1 zoon gingen we op pad, mijn man vind het inmiddels ook een super leuk servies en speurt ook net zo hard als er weer eens iets kapot is om het aan te vullen.

We werden hartelijk ontvangen en we bestelden heerlijke capuchino met taart.

Het was heerlijk en we lieten ons lekker verwennen en kregen een rondleiding. Er werd ons van alles verteld en we gaan nog zeker een keer terug!

Dank “Blond Amsterdam”

Heb jij ook een voorliefde voor speciaal servies?💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s